Familie Matthee 325 jaar

 

Breda, september 2019

 

Beste familieleden,

Graag willen wij u informeren over een familiereünie (middag/avond) waar we o.a. ons familieboek presenteren, dit zal plaatsvinden op zaterdag 11 juli 2020.

Wij willen jullie vragen of er interesse is in een familieboek en een gezellige middag/avond met een hapje en een drankje. Hieraan zijn uiteraard wat kosten verbonden. Over de kosten (die niet zo hoog mogen zijn) kunnen pas een mededeling doen zodra wij weten hoe groot de opkomst is.

U kunt zich inschrijven voor het familieboek Matthee’. Het zal begin juli 2020 verschijnen en is in een mooi formaat uitgevoerd, genaaid ingebonden, hardcover, leeslint, ca. 200 bladzijden met vele afbeeldingen in zwart/wit en kleur. Mogelijke prijs ca. < 35 euro.

Het boek begint met een uitgebreide inleiding gevolgd door een gedetailleerde weergave van alle genealogische gegevens over het geslacht Matthee. Het onderzoek heeft decennia lang geduurd. Dat heeft bijzonder veel gegevens opgeleverd: van Turnhout (B) over Bokhoven/Hedel en van Weesp naar Zevenbergen. Familieleden zijn ook geëmigreerd naar bv. België, Canada en Amerika. Er is dus veel te beleven.

Extra informatie over een gelijkwaardig boek kunt u ook vinden op deze link: www.matthee.info/biestraten/.

Dit is een bijzondere kans om in het bezit te komen van dit unieke boek.

Beide auteurs (Ger Matthee en Ton Reniers) hopen dat u straks veel plezier zult beleven aan ons familieboek ‘Matthee’.

Omdat we niet iedereen hebben kunnen bereiken vragen wij u om zoveel mogelijk mee te denken/helpen om zo veel mogelijk contactgegevens te verzamelen en door te sturen. Met jullie hulp zal dit een fantastische dag worden.

Met vriendelijke groeten,

 

Ger Matthee - Team Matthee.info

 

Ger Matthee | Breda The Netherlands | phone: +31 6 48178903 | +31 76 8887370

www.Matthee.info

Mocht u onverhoopt nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met mij of stuur een email naar: matthee62@icloud.com.